BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Varsator 2014


Varsator 20 Ianuarie – 18 FebruarieClimatul astrologic al anului 2014 se anunta a fi favorabil in genral. Saturn, Marte si Uranus iti vor facilita ascensiunea, astfel ca anul acesta vei culege roadele eforturilor depuse anul trecut, dar vei avea parte si de noi oportunitati ca urmare a sociabilitatii de care dai dovada in diverse conjuncturi.

Ceea ce traiesti in prezent este rezultatul tuturor eforturilor din trecut, asa ca modalitatea de a evolua este complet echilibrata si merita sa o tii tot asa.


Cariera


Anul acesta va fi unul cu beneficii la nivel relational. Vei avea parte de circumstante care iti vor sprijini nevoia de marire a cunostintelor si se vor crea anumite legaturi.

Din Mai 2014 vei avea sansa sa-ti dezvolti activitatea sau sa incepi un nou proiect. Relatiile cu colaboratorii vor fi mai bune si mai roditoare.

Simtul diplomatic va fi mai bine punctat si va fi momentul potrivit sa-ti demonstrezi motivatia si bunavointa. Lucrul in echipa este necesar in toamna; doar daca te implici vei avea parte de recunoastere pe termen lung.


Dragoste


In acest an, stabilizarea legaturilor emotionale va fi una dintre prioritatile tale. Neptun te va determina sa ai reactii defensive intr-o directie constructiva fata de atitudinea ta in cuplu. Venus te va sprijini in eforturile depuse pentru a avea o mai buna comunicare in dragoste.

Mai mult decat atat, ceea ce ai sadit incepe sa dea roade. Climatul general este mai prielnic la inceputul anului. Reactiile tale spontane vor fi pline de emotii, iar in cazul tau dragostea la prima vedere nu este doar un mit… gata cu persoana timida de pana acum!

Aceasta noua atitudine din toamna te va face sa renunti la retineri si te va face sa privesti temerile dintr-un unghi opus: atragi langa tine oameni care fara dificultate iti descopera cele mai ascunse slabiciuni.


Bani


Vei tinde sa-ti faci mai multa ordine in treburile administrative si in conturi pentru a aranja anumite lucruri.

Influenta lui Neptun te poate face sa iei hotarari pripite care nu sunt tocmai bune. Dar aceasta tendinta este contrabalansata de Saturn care iti permite sa rectifici lucrurile acolo unde este nevoie.

Modalitatea ta realista de a vedea lucrurile este cel mai valoros lucru pe care il detii. Ratiunea ta reprezinta un scut contra posibilelor motive de insecuritate.

Relatii


Agitatia in exces nu te va ajuta sa avansezi cu treburile pe care le ai si chiar te va face sa bati pasul in loc, aceasta este o situatie cu care in mod obisnuit te-ai confrunta cu usurinta.

Aceasta ingrijorare exagerata nu face decat sa-ti puna bete in roate. Admite ca tinzi sa exagerezi amploarea evenimentelor din viata ta.

Saturn indica faptul ca esti expusa la aceasta tendinta in acest an, fapt care iti atenueaza momentele cele mai fericite si placute. Gaseste un punct de echilibru care sa te faca sa actionezi fara tensiune.


Vitalitate

Efectele de anul trecut ale lui Jupiter par sa afecteze progresiv si evenimentele acestui an. Incetul cu incetul, vei vedea care iti este nivelul de energie, in special in interactiunea cu ceilalti, iar cunostinte noi vor fi de real folos pentru energia ta.

Impulsurile dinspre Soare si Venus te atrag in mod irezistibil spre cautarea mai multor satisfactii in plan relational si placeri in viata; asa ceva te stimuleaza la nivel mental, dar tinde sa te faca sa mergi prea departe in explorarea acestor placeri. Schimbarile pe care vrei sa le impui vor putea fi puse in practica abia incepand cu luna iunie.

Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009