BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Taur 2014

Taur 20 Aprilie – 21 MaiLinistea din viata ta va fi afectata de cateva evenimente ce vor avea loc in anul 2014. Iti doresti mai multa creativitate, mai multa imaginatie care sa iti invadeze existenta.

Iti vei extinde orizonturile in directii bizare. Presiunea parca se evapora, iar acest lucru iti ofera mai multa libertate. Pentru o viata mai placuta, sporeste-ti confortul din cadrul caminului sau al locului de munca.


Cariera


Va trebui sa muncesti de doua ori mai mult la inceputul anului. De abia din februarie 2014, insa, ideile tale vor pleca pe drumuri constructive.

Canalizeaza-ti entuziasmul pentru a-ti servi cat mai bine interesele. S-ar putea ca nevoia de schimbare sa te lanseze intr-o alta directie.

Este imposibil ca tu sa nu progresezi in tot acest timp, asa ca ia-l si pe el in calcul, include-l in planurile tale.


Dragoste


Vei fi mai afectiv, iar intensitatea relatiilor in care esti implicat va creste. Vei trai momente intense, iar increderea si norocul nu iti vor lipsi. Daca nu ai inca un partener/partenera, cu siguranta ca anul 2014 te va ajuta sa treci de cealalta parte a barierei.

Vei trece intr-o noua etapa a vietii incepand cu luna martie a anului 2014. Pasiunea intra in viata ta, iar lunile care vor urma vor fi pline de emotii intense. Fii temperat pentru a nu aduce un dezechilibru in cadrul relatiei.


Bani


Nu intampini probleme in casa banilor anul acesta. Vei fi mai chibzuit, te vei gandi de doua ori inainte de a-ti arunca banii pe cheltuieli secundare.

Daca lucrezi in domeniul artistic, atunci va fi nevoie sa te implici din punct de vedere financiar. Semnaturile si angajamentele sunt favorabile intre mai si iulie 2014.

Relatii


O multime de stari te iau prin suprindere si iti dau impresia ca nu te ridici la inaltimea situatiei. Jupiter te incurajeaza si iti trimite o forta de afirmare care este greu de controlat si care creeaza niste turbulente in jurul tau. Ai timp de dialogat si de spart tabuuri, indiferent de natura acestora.

Vitalitate

Conditia fizica este constanta anul acesta, multumita influentelor lui Jupiter. Vei avea ocazia de a te concentra mai mult pe ceea ce este mai important pentru tine. Astfel, vei inlatura stresul si iti vei mentine sanatatea la cote maxime.

Nu incerca totusi sa demonstrezi ca esti mai bun atunci cand nu este cazul. Mai bine, fii constient de defectele pe care le ai sau de starea de oboseala care iti da tarcoale.

Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009