BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Scorpion 2014


Scorpion 23 Octombrie – 21 NoiembrieDesfasurarea celor mai importante proiecte ale tale continua in acest an. Influenta planetara in cazul zodiei tale se axeaza mai mult pe plan social si relational, dar in mod paradoxal, vei fi incercat de tendinte de izolare, de retragere.

Influenta lui Jupiter iti da forta necesara pentru a-ti duce la indeplinire ambitiile, iar Saturn o sa iti activeze spiritual creativ pe toate planurile. O sa traiesti atat perioade in care o sa cauti contactul uman, dar si unele in care cauti meditatia, vei avea perioade de munca sustinuta amestecate cu momente de relaxare totala.


Cariera


Viata ta sociala si profesionala se anunta sa fie una placuta si usoara pana la sfarsitul anului. Vei face un pas in spate in ceea ce priveste proiectele tale, care iti permite sa ai o imagine de ansamblu asupra activitatilor tale.

Acest lucru este foarte pozitiv, in special daca ai o cariera care este legata de stiinta sau de lucrul cu publicul.

Discutiile cu colaboratorii tai te vor ajuta sa iti dezvolti creativitatea stiintifica, ceea ce se poate dovedi extrem de folositor mai tarziu, mai ales daca o sa reusesti sa tii pasul cu ritmul infernal.


Dragoste


Exista anumite furtuni de pasiune ce se anunta la orizont anul acesta pentru tine. Esti la sfarsitul unui ciclu sentimental si vei vrea sa vezi totul extrem de clar, inclusiv tot ce este legat de trecutul tau.

Vei intoarce o pagina extrem de importanta in viata ta, dar tot ceea ce urmeaza este mult mai promitator din punct de vedere al oportunitatilor. Multe se vor schimba, iar totul va incepe de la comportamentul tau.

Intrebari cruciale despre viitorul tau vor aparea incepand cu prima jumatate a anului. Trebuie sa iti mobilizezi capacitatile de reflectie fara a-ti pierde controlul. Ai incredere in tine, pentru ca iti vei regasi capacitatea de seductive, iar partenerul tau va fi impresionat de comunicarea excelenta dintre voi. Viata ta emotionala va merge din ce in ce mai bine pe zi ce trece.


Bani


Din punct de vedere financiar, exista aspecte importante ce trebuie rezolvate neaparat. Lipsa de timp este o problema ce poate aparea mai mult ca sigur, facandu-te sa te alarmezi.

Nu te grabi sa faci cumparaturi fara sa evaluezi extrem de bine situatia de ansamblu, nu trebuie sa cedezi impulsurilor de moment care te vor face sa iti cumperi mai multe lucruri decat ai nevoie, doar pentru ca te incanta anumite obiecte.

Relatii


Nu trebuie sa cedezi impulsurilor subiective ce vin din partea planetei Saturn, ce vor fi transmise aproape spontan.

Lupta care se duce in interiorul tau te va face sa analizezi mai bine lucrurile pe care le-ai intalnit de-a lungul timpului, astfel vor puta avea loc schimbari in viata ta. Ia-ti timpul necesar sa te gandesti la ce intorsaturi ar putea lua viata ta, anticiparea putand sa fie un aliat de nadejde.

Vitalitate

Nu esti poate in cea mai buna forma a ta, mai ales la inceputul anului 2014. Ai multe multe proiecte in derulare, care iti ocupa foarte mult timp, dar totul se va termina cu bine daca vei reusi sa te organizezi.

Totusi, trebuie sa incetinesti un pic ritmul spre binele sanatatii tale, pentru a evita surmenajul psihic in special. Ar fi ideal ca, mai ales la inceputul anului, sa iti iei un week-end prelungit pentru a scapa de griji.

Somnul va fi esential pentru recuperarea ta mentala si emotional. Trebuie sa iti mentii o alimentatie extrem de sanatoasa!

Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009