BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Sagetator 2014


Sagetator 22 Noiembrie – 20 DecembrieTendintele astrologice din acest an iti vor aduce un nou suflu in viata, ce te va face sa treci peste orice obstacole.

Intr-adevar, Jupiter face primii pasi, motivat de plecarea progresiva a lui Pluto, conducandu-te catre o stare de spirit mai optimista, si iti aduce mai multe ocazii pentru a iesi din constrangerile tale.

Vei trece printr-o nevoie acuta de a-ti face atat viata ta mai sigura, cat si pe cea a apropiatilor tai, si vei porni la atac fara dificultati. Este nevoie sa-ti urmezi drumul pas cu pas si sa nu scapi vreo etapa.


Cariera


Vei inainta vitejeste, este o perioada potrivita sa-ti ascuti armele, sa-ti perfectionezi talentul si sa actionezi precis.

Cariera ta este in prim-planul gandurilor tale. Pe de alta parte, ar fi indicat sa ai grija sa nu fii prea aspru cu tine, sub pretextul ca trebuie sa avansezi mai repede. Vei avansa mai greoi decat ti-ai propus din cauza unor bariere relationale.

Vei munci cu tenacitate, insa daca exagerezi, poti ajunge usor la surmenaj mental si sa devii pesimist, cand de fapt esti pe drumul succesului. Redu ritmul de lucru si nu te mai concentra asupra detaliilor marunte. Din Iulie 2014 te vei putea bucura de beneficiile muncii depuse.


Dragoste


La inceputul anului, tonalitatea din viata ta amoroasa va fi atenuata. Iti pui multe intrebari, iar in cele din urma raspunsurile nu sunt simple.

Fie ca esti singur sau deja intr-o relatie, vei fi supus unor imprejurari care iti vor permite sa intaresti legaturile din relatia existenta sau sa creezi unele noi pe termen lung, dat fiind ca esti pregatit sa ai rabdare cu evolutia partenerului tau.

Atractivitatea ta este in crestere, nu vei avea nicio dificultate in alura, in a convinge, expresivitatea ta creste si afectivitatea ta este pusa in functiune. Nu ezita in a accepta invitatiile primite sau participarea la diverse ceremonii, care nu vor intarzia sa apara.

Evenimentele la care esti invitat pot fi legate de dragoste, iar reuniunile sunt favorizate in contexte sociale, toate la sfarsitul anului. Este un climat care favorizeaza reconcilierile. Simti nevoia de a te concentra pe aspiratiile tale si vei vrea sa le dezvolti in felul tau. Nu vei tine cont de simpla infatisare si vei cauta compania acelora care sunt cu adevarat sinceri pentru a beneficia din plin de lucrurile bune din viata.

Ai putea fi tandru, atent si diplomat, fiind in acelasi timp mai autentic ca oricand. In acest an relatiile cu copiii sunt favorizate.


Bani


Interogatoriile financiare vor parea mai putin greu de dus decat in anul precedent. Intr-adevar, vei intalni situatii care, fara cotituri, te vor determina sa simplifici situatiile in curs … chiar cu un pic de viclenie.

Aceasta alegere va fi intotdeauna posibila, cu conditia sa te gandeasti la consecinte si sa le anticipezi. Zicala “Urciorul nu merge de multe ori la apa” ti se potriveste manusa. Iti lpseste rabdarea de a-ti planifica pe termen lung cheltuielile.

Daca anul trecut te-ai spetit sa-ti rezolvi problemele financiare, anul acesta vei fi tentat sa faci o pauza pentru a te bucura de efectele prospetei reusite. Neintelegerile nu sunt rare in configuratia planetara in care te afli.

Relatii


Esti preocupat in tot ceea ce tine de siguranta ta si a cunostintelor aprópiate. Totusi vei fi purtat de valul acesta protector si anul acesta vei vrea sa faci mai mult in privinta asta.

Sub impulsurile lui Pluto, care inca te influenteaza, vei avea tendinta sa ajungi chiar pana la sacrificiu pentru a proteja anumite persoane.

Intentiile bune ale actiunii tale stau sub semnul intrebarii: totusi nu esti Superman! Partea ta rationala (Saturn), complet lucida in acest moment nu corespunde complet cu psihologia pe care ti-o proiectezi in anturajul tau; trebuie sa faci o reevaluare a apropiatilor tai inainte de a-i proteja cu orice pret sau doar judecand dupa adevaratelor lor slabiciuni.


Vitalitate

Acest an va fi pentru tine unul al eforturilor necesare. Vei avea nevoie de energie multa pentru a face fata obligatiilor.

Sprijinul venit de la Saturn te va indruma spre directia corecta, ajutandu-te sa schimbi cate ceva din viata ta, dar totodata iti da si inertie.

In ultimele trei luni ale anului iti vei avea parte de o explozie de energia psihica, in mod surprinzator, in ceea ce priveste nivelul de creativitate, iar modul de a te organiza va conlucra pentru a te ajuta sa-ti atingi cele mai serioase obiective.

Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009