BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Pesti 2014


Pesti 19 Februarie – 20 MartieChiar daca uneori va trebui sa-ti aperi ferm pozitia, ai grija sa o faci fara sa strici anumite legaturi. Totul se poate rezolva si prin pastrarea unor relatii amiabile.

Ultimele luni ale anului vor fi mai calme si armonioase, acest lucru simtindu-se in energía ta. Vei avea un nou suflu care te va indrepta catre telurile adevarate pentru care ti-ai pregatit o strategie mai mult decat perfecta.


Cariera


In acest an vei sta foarte bine pe partea de socializare profesionala. Vei avea capacitatea de a determina cu o precizie uimitoare intentiile interlocutorilor tai si vei face in asa fel incat sa coincida cu asteptarile tale.

Sunt favorizate negocierile comerciale, si chiar daca drumul pare anevoios, intr-un final vei reusi ce ti-ai propus.

Succesul in negocieri va fi asigurat de intamplari simple, realitati, dovezi. Vei putea trece peste situatiile delicate intr-un mod mult mai echilibrat decat de obicei. Daca esti in cautarea unui loc de munca, in toamna anului 2014 vei avea o intuitie nemaipomenita.


Dragoste


In ciuda predilectiei naturale de a idolatriza cantecele de dragoste, anul acesta vei incerca sa iti indeplinesti cele mai profunde dorinte.

Vei intampina dificultati in respectarea nevoilor, independentei partenerului tau. In cele trei luni de primavara te vei bucura de magnetism si mult impact pe partea sentimentala.

Pe de alta parte, Saturn te poate face sa simti teama de abandon, care isi are radacinile in trecut. Desi nu dusa la cote extreme, vei simti nevoia sa te asiguri de cat de incredere sunt oamenii din anturajul tau. Nu va fi momentul potrivit sa faci schimbari radicale. Pentru cei singuri se anunta intalniri cu oameni nonconformisti, deschisi la nou.


Bani


La inceputul anului, starea financiara va fi ultima care te va preocupa. Esti mult mai nepasator in ceea ce priveste cheltuirea banilor, dar in acelasi timp te gandesti si la viitor si tot ce tine de nevoile materiale.

Le anticipezi cu precizie si proiectele importante au in centru achizitionarea de obiecte casnice, mobila sau implica imbunatatirea calitatii muncii depuse la serviciu.

Esti pe punctul de a face economii, insa cu sacrificii mari. Anturajul te va face sa ai cheluieli care nu sunt tocmai justificate. Gandeste-te de doua ori inainte de a te avanta in astfel de cheltuieli. Timpul este aliatul tau.

Relatii


Esti pregatit sa faci “curatenie” in viata ta si chiar sa alungi tot ce tine de trecut. Astfel de schimbari decisive iti pot crea probleme daca nu ies asa cum iti doresti.

Gandeste-te de doua ori inainte de a rupe niste legaturi care iti pot fi de folos. Inainte de a lua decizii irevocabile, mai bine asigur-te ca ai parte de mai multe clipe relaxante in viata ta.

Vitalitate


Starea ta generala de sanatate va fi legata de felul in care se simt cei dragi tie. Uranus s-ar putea sa-ti creeze únele problema legate de alergii, cauzate in mod special de poluare si tot ce tine de metale.

Asocierea dintre Saturn si Jupiter indica o probabilitate puternica de probleme dentale si osoase. Ai grija sa nu evitit consumul de produse lactate!

Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009