BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Leu 2011


Leu 23 Iulie – 22 AugustToate evenimentele din viata ta se vor lega intr-un mod extrem de natural in acest an. Planetele ce guverneaza zodia ta vor favoriza dezvoltarea relatiilor, precum si succesul ideilor esentiale pentru bunul mers al proiectelor tale.

Doar Saturn mai arunca o urma de realism care te face sa devii melancolic, reflectand asupra regretelor tale.

Dar, trecand peste aceste perioade, o sa ai o multe ocazii de a te bucura de acest realism: te ajuta sa fii mult mai eficient in proiectele dezvoltate. Impulsurile care vin din partea lui Neptun o sa iti dezvolte imaginatia si creativitatea care o sa te ajute in toate aspectele vietii, in special in partea sentimentala. Urmeaza-ti instinctele, o sa te ajute sa iti atingi telurile si sa fii mult mai deschis in relatiile cu cei din anturajul tau.


Cariera


Chiar daca ai ajuns intr-un sistem inchis, trebuie sa ajungi sa realizezi ca ai talente care, odata mobilizate, iti vor aduce succesul, dar si foarte multe satisfactii! Anumite persoane din anturajul tau conteaza pe tine pentru a asigura o continuitate in schimbare …

Daca te afli intr-o pozitie instabila, probabil o sa reusesti sa iti clarifici situatia in primele doua luni ale anului 2011. Trebuie sa te bazezi pe propiile initiative de-a lungul intregului an pentru a-ti putea indrepta activitatea in directia schimbarii.


Dragoste


Sirul vietii tale emotionale continua si anul acesta, odata cu trecerea saptamanilor si lunilor pentru a evolua intr-un mediu extrem de palpitant.

Intr-adevar, impulsurile venite din partea lui Jupiter te vor face sa iti pui in actiune puterea de seductie, ce nu va lasa pe nimeni indiferent. Limbajul inimii este greu de ignorat, iar in cazul tau vine aproape natural.

In sfarsit o sa ajungi sa placi pe cineva, fara a-l incerca sa il transformi. Mai multa libertate pentru a evolua in directia unei autenticitati veritabile, aceasta este atitudinea ce iti va caracteriza inconstientul si va atrage mai multa pace in viata ta amoroasa.

Risti inclusiv ca ceilalti sa nu te placa, dar acest lucru te ajuta. O sa inveti multe despre tine daca te vei identifica indeaproape cu valorile tale majore, acelea in care crezi cu adevarat. Relatiile cu ceilalti lasa loc de schimburi de idei, de dialoguri profunde.

Daca te afli in asteptarea unui rezultat, lucrurile se vor clarifica pe la jumatatea anului. Fii atent si incearca sa aloci timp reflectiei, pentru ca lucrurile trebuie sa se aseze, facandu-te mai stapan pe sentimentele tale.


Bani


Conturile tale vor avea un decurs armonios in acest an. Nu se intrevede nicio greutate majora de nedepasit, asa ca acest lucru iti permite sa ai linistea necesara pentru a pune in miscare proiectele legate de partea financiara, asa ca o strategie de termen lung nu ar strica.

Astfel, vei reusi sa alungi orice grija legata de bani. Impulsurile planetare te determina sa iti folosesti banii intr-o directie constructiva, inclusiv spre economisire.

Pregatirea terenului pentru proiectele financiare din iarna lui 2011 ar trebui sa fie prioritatea sa, fiind cea mai buna modalitate de a folosi cat mai bine impulsurile pe care le trimite Saturn.

Relatii


Opozitia Saturn-Neptun este directa in acest an. Acest lucru iti va cauza niste temeri nefondate sau o tendinta catre retragere, care duce la singuratate cateodata.

Intr-adevar, o dorinta nesatioasa de a-ti fi recunoscute meritele apare din nou si te impinge cateodata la atitudini exagerate, cateodata mult prea sobre, cateodata care te imping din nou sa te retragi. Sa evadezi din realitate nu iti foloseste la nimic, sa ramai prea mult inchis in tine nu este deloc bine.

Trebuie sa iti gasesti un punct de echilibru care sa iti permita sa traiesti cum se cuvine. Tot ce tine de studii sau specializari este favorabil incepand cu toamna anului 2011, ceea ce o sa iti permita sa alungi cu totul sentimentul de lipsa de incredere in propriile capacitati.

Vitalitate

Influenta lui Neptun te va face sa simti ca grija de sine trebuie pusa in fata oricarui alt lucru. Si ai perfecta dreptate sa crezi in acest lucru.

Tentatia va fi cateodata prea mare, ceea ce este posibil sa duca cateodata la excese, putandu-ti afecta inclusiv ficatul.

Supravegheaza-ti si alimentatia pentru ca ai tendinta sa exagerezi cu grasimile. Totusi, influenta lui Marte combinata cu aceea a lui Saturn iti confera un tonus muscular excelent de-a lungul anului, in special daca vrei sa pregatesti o competitie sau vrei sa accelerezi ritmul vietii tale.


Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009