BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Gemeni 2014

Gemeni 22 Mai – 21 Iunie


In 2014, astrele iti permit sa pui capat eforturilor lansate anul trecut in ceea ce priveste capitolul „Relatii”.

Consecintele nu vor ezita sa apara si ele. Momentele incarcate de agitatie sau de tensiune nu vor lipsi nici ele din peisaj. Impulsurile lui Uranus, Marte si Soare iti vor usura schimburile si le vor face mult mai usor de inteles. Vei lua noi decizii care vor avea o influenta pozitiva asupra ta.


Cariera


In anul 2011, cariera iti va fi influentata de Saturn si de Venus. Tocmai de aceea te vei dovedi mai ambitios din punct de vedere profesional.

Simti nevoia acuta de recunoastere sociala, insa trebuie sa fii atent si la drumul pe care il ai de parcurs pana vei ajunge in acel punct.

Capacitatea ta de a comunica si de a crea contacte va fi la cote maxime. Vei lega prietenii cu foarte multa usurinta.


Dragoste


Pasiunea si eleganta merg mana in mana anul acesta. Impulsurile pe care astrele ti le trimit trezesc in tine dorinta de a iubi si de a te simti iubit.

Totodata, ai tendinta de a trai din iluzii. Partenerul tau are mai multa incredere in tine decat anul trecut, iar unele reactii ale sale iti starnesc mirarea.

Vrei sa elimini orice complicatie in sectorul sentimental pentru ca acestea consuma timp si fericire. Demonstratiile emotionale sunt extrem de seducatoare.


Bani


Toate aspectele financiare sunt facilitate in primele sase luni ale anului 2014.

Eventualele probleme isi vor gasi rezolvarea.

Conditiile actuale te ajuta sa reevaluezi creditele si bonusurile obtinute la locul de munca. Te simti indreptatit sa ceri chiar si o marire de salariu.

Incepand cu luna octombrie, trebuie sa fii mult mai atent cu sarcinile administrative.

Relatii


Jupiter si Uranus te elibereaza de unele probleme din acest sector care durau de cativa ani. Simti nevoia de libertate, insa nu este momentul sa-ti lasi proiectele sa stagneze.

Trebuie sa beneficiezi de toate facilitatile relationale care se anunta. Esti tentat sa tot amani diverse proiecte, fara a te gandi la potentialele consecinte.

Poti rata ocazii importante la nivel profesional daca nu esti prudent.

Vitalitate

Efectele lui Uranus, combinate cu cele ale lui Mercur, vor aduce un plus de vitalitate in viata ta anul acesta. De fapt, problemele minore sunt cele care iti conuma energia. Anul 2014 te face mai responsabil, insa nu este cazul sa exagerezi cu toate sarcinile pe care iti doresti sa le duci la bun sfarsit.

Astrele te sfatuiesc sa ai un regim alimentar sanatos intrucat sistemul digestiv va trebui ingrijit la sfarsitul anului.


Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009