BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Fecioara 2014


Fecioara 23 August – 21 SeptembrieTrebuie sa prinzi viteza in acest an pe toate planurile. Vei reusi sa consolidezi toate proiectele incepute, gasind acea pace interioara de care ai atat de multa nevoie.

Impulsurile trimise de Jupiter iti vor indrepta actiunile intr-o directie care iti va conferi o siguranta confortabila.

Conservatorismul tau te va ajuta foarte mult si iti va oferi posibilitatea sa scapi de anumite griji financiare in special, dar iti va da si increderea necesara pentru a-ti impinge proiectele intr-o directie constructivea. Ai multe de facut, ceea ce pentru tine este perfect!


Cariera


Este momentul sa colaborezi si sa comunici mai mult cu colegii tai. Intr-adevar, vei avea mult mai mult succes daca spiritul tau de echipa se va dezvlta sit e va ajuta sa iti dirijezi telurile si proiectele in directia potrivita.

O sa ii surprinzi placut pe cei apropiati prin statornicia relatiilor tale si vei primi sprijin de unde te-ai fi asteptat mai putin.

Concesiile pe care le faci nu vor fi pierderi, ba dimpotriva. Tot ce este legat de munca si de cercetare in munca este in mod clar favorizat, in special datorita noilor tale contacte. Nota dominanta vine din partea lui Jupiter si a Soarelui care iti lumineaza drumul si te conduc spre inovatie.


Dragoste


Relatiile tale amoroase de anul acesta vor fi caracterizate in mod special de usurinta cu care pot sa genereze momente tandre, insa lipsite de pasiune in acelasi timp. O anumita stare de posesivitate poate aparea, in special daca te-ai nascut in a doua decada a zodiei.

Pasiunea poate ciocani la usa ta, mai ales daca esti singur asa ca s-ar putea sa nu fii ocolit de o dragoste la prima vedere. S-ar putea ca o legatura sa se infiripe cu cineva din strainatate ceea ce te va impinge sa faci o calatorie care iti va permite sa cunosti o persoana dintr-o alta cultura, un lucru extrem de favorabil pentru tine. Ratiunea s-ar putea sa te paraseasca pentru scurt timp, asa ca evita sa faci vreo decizie care sa aiba efecte pe termen lung.

Cel amai indicat ar fi sa te gandesti in aceasta perioada la cum sa iti imbunatatesti legaturile si profunzimea relatiei tale. Indoielile tale vor disparea incetul cu incetul, asa ca si posesivitatea ta va scadea odata cu cresterea increderii in sine. Incepi un nou ciclu, iar daca esti intr-o relatie de cuplu, lucrurile merg extrem de bine, reusind sa iti consolidezi relatia cu partenerul tau.


Bani


Acesta este domeniul in care trebuie sa te aduni pentru a duce lucrurile intr-o directie constructiva.

Impulsurile din partea Soarelului, al lui Jupiter si Mercur te fac sa stralucesti in sectorul propietatilor si a finantelor.

Totusi, trebuie sa intelegi foarte bine ca trebuie sa te pui in miscare pentru a obtine contracte interesante sau sa faci tranzactii profitabile. Sansa este de partea ta, iar curajul tau va da roade in cele din urma. Asocierile sunt favorizate si ele din plin.

Relatii


Stii ca trebuie sa depui eforturi pentru a reusi sa iti atingi macar o parte din obiective; simti ca vei intampina dificultati, poti sa iti dai seama de acest lucru extrem de usor.

Totusi, acest lucru iti creaza o stare de tensiune interioara pentru ca in felul acesta iti maresti obstacolele de frica sa le minimizezi.

Incearca sa depui un minim de efort pentru a diminua aceasta tendinta si mai ales pentru a nu cadea in capcana pesimismului.


Vitalitate

Aspectele planetare ce domina zodia ta iti vor oferi o energie considerabila, in special in ceea ce priveste actionarea intr-o directie constructiva.

Tonusul muscular, izvorul tau de energie vine din partea lui Jupiter si Uranus.

Aceasta accelerare a energiei iti va permite sa spulberi pur si simplu toate lucrurile pe care le ai de facut. Prea multa activitate ar putea sa te faca sa devii nervos si iritabil, calcand pe nervi pe toata lumea din anturajul tau. Ar trebui sa iti iei pauze periodice in functie de obligatiile tale, in special in ultimele trei luni ale anului 2014.


Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009