BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Capricorn 2011


Capricorn 21 Decembrie – 19 IanuarieVei trai impulsuri planetare, care iti vor permite, dintr-o perspectiva generala, sa gasesti mai multa deschidere catre nou si sa te extinzi.

Astfel vor fi mai multe ocazii de petrecere a timpului liber, prin urmare, vei invata cum sa multumesti pentru situatiile ivite, care vor avea rolul sa te faca sa intelegi mai bine esenta umana.

Aceasta este toleranta ta care se extinde in sine, dar si capacitatea de a intelege mai bine toate domeniile, ducand la o stare de liniste interioara.


Cariera


Anul acesta vei lucra foarte bine in echipa, fapt ce se va vedea si in realizarille pe care le obtine. Va trebui sa lucrezi pe parte de inovatie, chiar daca determinarea ta va da nastere unor sentimente de gelozie celor din jurul tau.

Influenta lui Pluto si a Soarelui iti faciliteaza proiectele personale. Este momentul sa duci la bun augur niste pasi legali. Intalnirile tale vor duce la parteneriate pe termen lung, asa ca nu ezita sa fii deschis noului.


Dragoste


In plan sentimental tinzi spre armonie, pace si echilibru. Atragi parteneri care sunt in cautare de protectie.

Ai grija, chiar daca ti se poate parea magulitor, pentru ca pe termen lung poate reprezenta o incarcatura prea mare in viata ta.

A doua si a patra luna a anului iti vor aduce multe satisfactii pe plan personal, chiar pana la cele intime. Vei simti ca traiesti cu adevarat pentru prima data! Daca esti intr-o relatie, partenerul tau iti va oferi multa atentie, chiar conversatiile intime vor fi mai fluide. Rabdarea ta impresioneaza placut si ii face bine relatiei, vei observa cum de pe o zi pe alta armonia creste intre voi.


Bani


Statutul tau financiar va cunoaste in acest an schimbari pozitive. Daca vrei cu adevarat sa-ti cresti standardele de viata, atunci va trebui sa perseverezi.

Anul acesta vei lua mai usor deciziile importante decat anul trecut. Te vei implica intr-o tranzactie financiara importanta care iti va oferi sansa unui stil de viata complet schimbat. Succesul poate fi la cativa pasi de tine, asa ca fii atent.

Relatii


Succesul inregistrat anul trecut iti va produce o relaxare psihica si in special o stare de stimulare tinand cont ca trebuie sa fii mereu cu un pas inainte din considerente materiale.

Scapa de mustrarile de constiinta nefondate si recunoaste ca nu sunt decat o piedica care te incetineste din drum, iar asa ceva nu-i face nimanui bine. Ai grija si la anturaj, care va vrea sa profite de bunele tale intentii.


Vitalitate

Anul acesta ti se anunta o recuperare a nivelului de energie.

Iti vei da seama ca trebuie sa mai incetinesti ritmul pentru a putea face fata solicitarilor pe termen lung.

Se vor ivi ocazii de intalniri, evenimente si multa agitatie, la care ar trebui sa asisti prin Octombrie, perioada in care vei avea un nivel ridicat de energie. Soarele si Marte iti vor da puterea sa renunti la obiceiurile proaste din viata ta.


Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009