BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Berbec 2014

Berbec 21 Martie – 19 Aprilie


Anul 2014 va contura o perspectiva infloritoare in ceea ce priveste comunicarea si relatiile interumane. Schimburile de experienta nu vor lipsi nici ele din peisaj, asa ca fii pregatit pentru a stoca informatii cat cuprinde.

Te vei simti util si vei avea un adevarat sentiment de implinire cand ti se va cere ajutorul. Totodata, programul tau va fi mai incarcat ca de obicei, iar astfel nu vei resimti nicio clipa de singuratate. Va trebui sa faci niste concesii, astfel incat relatiile sa mearga bine.

Cariera

Ambitia este cea care iti ghideaza pasii la locul de munca. Posibilitatea unei mariri de salariu te motiveaza atat de mult incat este posibil sa devii chiar un mic tiran.

Ai grija la acest aspect! Intri intr-o stare care ii va suprinde pe toti cei care fac parte din anturajul tau.

Diplomatia este insa cuvantul-cheie, fiind esentiala in ceea ce priveste punerea in practica a proiectelor si tuturor planurilor tale.


Dragoste


In ceea ce priveste viata amoroasa, astrele par sa fie mai mult de partea partenerului tau, ceea ce te obliga, intr-o oarecare masura, sa il asculti mai mult si sa il apreciezi, fapt ce va aduce un echilibru in relatia ta.

Aspiratiile partenerului tau vor fi prioritare, iar ideea ta de dragoste se dezvolta, ceea ce te va ajuta sa progresezi si sa iti atingi scopurile.


Bani


Anturajul sau statul iti vor crea anumite probleme financiare care ajung sa te afecteze. Va trebui sa faci anumite compromisuri pentru a-ti echilibra conturile.

Tot ceea ce ai nevoie se regaseste in intelegerea pe care iti doresti sa o primesti pentru a-ti regasi echilibrul din punct de vedere financiar.Relatii


Aspectele planetare prezente in viata ta te vor incuraja sa asculti mai mult de cei din anturajul tau pentru a putea trece peste orice obstacol.

Ai nevoie de intelegerea celorlalte persoane pentru a recapata acea incredere in sine care te ghida odata.


Vitalitate
Vitalitatea iti va fi influentata direct la inceputul anului, iar acest lucru iti va oferi o energie considerabila.

In conditii normale, anturajul nu te solicita atat de mult, insa acum iti consuma mai multa energie ca de obicei. Este indicat sa iei o pauza pentru a-ti recapata vitalitatea si echilibrul interior.


Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009