BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARA

BALANTA

SCORPION

SAGETATOR

CAPRICORN

VARSATOR

PESTI

Horoscop Balanta 2014


Balanta 22 Septembrie – 22 OctombrieIti vei oficializa o relatie, vei lansa o campanie, vei rezolva o situatie dificila – pe scurt, iti vei afirma valorile in mod clar in acte vizibile si concrete pentru toata lumea.

Daca de obicei nu esti o fire extrem de constructiva, anul acesta vei avea inspiratie in aceasta directive. Noi proiecte apar, esti constient de nevoile tale, si asta te va face sa intelegi mai usor nevoile anturajului tau. Nu iti indeparta cunostintele, izolarea nu iti va aduce nimic bun anul acesta.


Cariera


Considerentele financiare iti vor parea fundamentale pentru a persevera in mersul proiectelor tale. Te afli intr-o graba de a incepe sa concretizezi o parte dintre ele.

Nu ezita sa iti re-examinezi situatia financiara si asteptarile pe care le ai in acest domeniu pentru a le duce la indeplinire; vei scuti timp daca vei aborda aceasta problema cu concentrare.

Trebuie sa eviti sa te expui la tentatii periculoase pentru bugetul tau. Investitiile in domeniul imobiliar necesita foarte multa atentie, nu lua de bun tot ce auzi, trebuie sa te informezi foarte bine cu privire la optiunile tale.


Dragoste


Te arunci in mrejele dragostei pasionale anul acesta. Saturn actioneaza direct asupra semnului tau facandu-te sa fii dependent de o intuitie care te ghideaza in directia potrivita. Totusi, vei invata multe anul acesta ajungand sa stii ce fel de comportament sa adopti fata de partenerul tau sau fata de persoana pe care vrei sa o cuceresti.

Schimbarile pe care le vei pune la cale vor incepe sa dea roade. Climatul general se anunta unul extrem de armonios, mai ales in primavara anului 2014.

Vei reusi sa te gandesti rational la nevoile tale daca esti singur, meditand la aspectele ce sunt cu adevarat importante pentru tine. Ultimele doua luni ale anului vor fi caracterizate de un optimism debordant ce te va ajuta sa termini anul in forta.


Bani


Ai o nevoie acuta de stabilitate, ceea ce o sa vina la timpul potrivit. Iti marchezi bine drumul de-a lungul anului, pariind mai mult pe siguranta.

Instinctul tau de conservare va fi aratat din ce in ce mai mult si iti va permite sa iti planifici si sa iti reorganizezi cheltuielile, tintind catre utilitate, conform prioritatilor tale.

Daca anul trecut ai cedat impulsului de a cumpara, anul acesta trebuie sa iti rascumperi greseala, chiar daca acest lucru inseamna sa renunti la anumite placeri.
Relatii


O sa faci progrese mari anul acesta, reusind sa iti indeplinesti majoritatea dorintelor, in toate domeniile. Influenta combinata exercitata de Soare, Saturn si Marte iti vor da o incredere cu care iti vei surprinde anturajul.

Cunoscut pentru adaptabilitatea ta, nu vei ezita sa infrunti problemele si sa iti stabilesti adevaratele prioritati. Incearca totusi sa iti mai temperezi trairile pentru a evita anumite iesiri mai caustice – trebuie sa iti temperezi atitudinea.

Vitalitate

Vitalitatea ta va fi unul dintre cele mai placate, dar si utile atu-uri pentru tine. Trebuie sa iti gasesti anumite puncte de echilibru care sa te faca sa iti conservi energia pe cat de bine posibil, facandu-te in acelasi timp sa devii mult mai rezonabil.

Totusi, trebuie sa ai grija la excese, in special la cele de ordin alimentar pentru ca se pare ca esti predispus catre indigestii, asa ca nu uita de regimul de viata, care trebuie sa fie unul sanatos, in special in timpul lunilor iulie si iunie.


Felicitari
Wallpapers
Newsletter Amelie
Amelie mobile
Video
Calculatoare Amelie

Copyright © Amelie.ro


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Arhiva Amelie pe ani: 2012 2011 2010 2009